Professioneel specialistisch advies
Familiebedrijf sinds 1969
Persoonlijke benadering
A-merken
Professioneel specialistisch advies
Familiebedrijf sinds 1969
Persoonlijke benadering
A-merken
Professioneel specialistisch advies
Familiebedrijf sinds 1969
Persoonlijke benadering
A-merken

Afdeling verkoop

074 - 2420230

Afdeling verkoop

verkoop@tete.nl

Introductie nieuwe tapijt-kwaliteiten bij tété Total Flooring

Introductie nieuwe tapijt-kwaliteiten bij tété Total Flooring. Na de introductie van de Dimension-kwaliteiten Touch of Mystique en Touch of Silhouettes recent vorig jaar, lanceren we nu opnieuw een drietal luxe kamerbrede kwaliteiten:

Touch of Elegance, Touch of Satin en Touch of Marrakesh.

De Touch of Elegance is een zeer luxe vloerbekleding van het type ‘soft carpet’, met een uitzonderlijke mate van zachtheid. Het tapijt is gemaakt van het duurzame en bleekmiddelbestendige 100% PES, waarbij de Ultra Soft Intenza-zijdeglansgarens samen met de hoge pooldichtheid en 1.5 centimeter hoge pool zorg dragen voor een zeer luxe aanvoelende kwaliteit. Deze kwaliteit wordt geleverd op 400 als op 500 breed in een magnifiek en eindeloos kleurenpalet van maar liefst 14 kleuren met een totaal gewicht van bijna 2500 gr/m2. De Touch of Elegance is uitermate geschikt voor gebruik in elke woon- of leefomgeving en uv-bestendig, permanent antistatisch, isolerend en akoestiek verbeterend. Het tapijt bezit de PIT-klasse 23. Adviesverkoopprijs bedraagt €129,95 per strekkende meter op 400 centimeter breed en €162,50 op 500 centimeter breed.

De tweede nieuwkomer, de Touch of Satin, is een stijlvolle saxony cut-pile van tweedraads getwijnd 100% Soft Poly Yarn-garen, wat zorgt voor een levendige structuur. Deze is verkrijgbaar in niet minder dan elf commerciële, ingetogen en toch breed toepasbare ton-sur-ton kleuren. Het totale gewicht is ongeveer 1800 gram per vierkante meter en bezit PIT-klasse 22. Adviesverkoopprijs bedraagt €89,95 euro per strekkende meter op 400 centimeter breed.

Als laatste introduceren we de kwaliteit Touch of Marrakesh. Hiermee halen we een machtige bouclé in huis, gemaakt van ‘100% Heavy Con-Dyed Yarn SDP’ en gerangschikt in PIT-klasse 22. De mengeling van garens verschaft het tapijt een rijke, sfeervolle en stoere berberuitstraling. Hierdoor leent de Touch of Marrakesh zich bij uitstek voor een toepassing als ‘Luxe Karpet op Maat‘, op een beschermde viltrug en rondom luxe gebandeerd afgewerkt, een extra service welke wij onze klanten op al onze tapijten aanbieden. Het kleurenpalet bestaat uit maar liefst acht fantastische kleuren, en de gemêleerde samenstelling draagt bij aan de gewenste sfeer in elke ruimte en sluit aan bij de huidige trend van naturel tinten in beige, bruin en grijs, met een totaal gewicht van bijna 2900 gr/m². De adviesverkoopprijs is €134,95 per strekkende meter op 400 centimeter breed.

De komende weken worden deze kwaliteiten door onze accountmanagers uitgebreid geïntroduceerd bij onze exclusieve Dimension-dealers.

Ook geïnteresseerd in onze collecties of onze mogelijkheden van ‘Karpet op maat’? Neem dan contact op met onze afdeling Verkoop of uw vertrouwde accountmanager van tété Total Flooring. 

0